Prijava na e-novice

Spremenjen sedežni red v Cankarjevem domu

Spoštovani abonenti!

Pred četrtkovim abonmajskim koncertom vas želimo seznaniti s spremenjenimi pogoji za ogled prireditev v Cankarjevem domu, ki so v veljavi od ponedeljka, 8. novembra.

Prosimo vas, da pri vhodih v Cankarjev dom pokažete ustrezno potrdilo o izpolnjevanju pogoja PCT ter osebni dokument (dokazila niso potrebna za mlajše od 12 let, ki se prireditve udeležijo z ožjimi družinskimi člani oz. skrbniki).

V Cankarjevem domu je za ogled prireditev obvezna pravilna uporaba (pokriti nos in usta) kirurške ali maske ffp2. Z masko iz blaga zaščita obraza ni ustrezna.  

V dvorani bo veljal spremenjen sedežni red. Novi ukrepi namreč narekujejo, da se med obiskovalci v dvoranah zagotovi en sedež prost, tudi med člani istega gospodinjstva. Izločene sedeže bodo vidno označeni. V dvorano vstopate skozi vhod, ki je naveden na vaših vstopnicah (parter, 1. balkon, 2. balkon). Če bo vaš sedež prelepljen, prosimo, da zasedete prosto mesto v bližini. Obiskovalci iz istega gospodinjstva morajo v dvorani sedeti z enim prostim sedežem razmaka.  

Hostese bodo na voljo pri posedanju obiskovalcev.