Prijava na e-novice
2CELLOS
v Milanu
RAZPRODANO!
30. 3.
četrtek
marec
19.00
Mediolanum Forum, Milano

RAZPRODAN TERMIN. 

Luka Šulić in Stjepan Hauser letos praznujeta že pet let od njunega bliskovitega vzpona po objavi priredbe skladbe Michaela Jacksona – Smooth Criminal. Nesluteni uspeh viralnega videa je vodil do številnih nastopov po največjih svetovnih odrih, sodelovanja z mnogimi mednarodno priznanimi glasbeniki in 3 izdanih albumov. Samo v mesecu juliju letos ju je koncertna turneja popeljala po 7 različnih državah (Italija, Španija, Slovaška, Češka, Anglija, Japonska in Hrvaška), kjer ju je v živo poslušalo preko 200.000 poslušalcev. Po izredno uspešnih razprodanih koncertih v Italiji, kjer sta napolnila tudi areni v Veroni in Rimu, sta svojo peto obletnico proslavila s koncertom v Zagrebu, ki ga je spremljalo kar 50.000 obiskovalcev.

2Cellos bosta na koncertu tudi prvič nastopila z Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija. Predstavila bosta skladbe s četrtega studijskega albuma, ki bo izšel februarja 2017. Z albumom filmske glasbe želita pritegniti kar čimvečji krog ljudi in se vrniti k svojim klasičnim koreninam.
Milanski koncertni spektakel bo tako prvič razdeljen na dva dela: v prvem delu bosta Luka in Stjepan ob spremljavi uveljavljenega Simfoničnega orkestra RTV Slovenija prvič izvedla nove, še neslišane skladbe z novega albuma; v drugem delu pa bosta obiskovalce razveselila s svojimi največjimi pop-rock hiti zadnjih pet let.

2Cellos (Luka Šulić in Stjepan Hauser)

Simfonični orkester RTV Slovenija

Patrik Greblo dirigent


1. del: predstavitev novega albuma s filmsko glasbo

2. del: največji pop-rock hiti