Prijava na e-novice
Sporočilo abonentom Kromatike

Spoštovani abonenti,

upamo, da ste kljub negotovemu in tesnobnemu času dobro razpoloženi in zlasti zdravi.

Tudi mi se po najboljših močeh prilagajamo in delujemo znotraj omejitev. Hvaležni smo, da lahko kot del javne radiotelevizije svoje poslanstvo širimo vsaj prek radijskih valov in družbenih omrežij.

Seveda pa to nikakor ne nadomesti živega koncertnega ustvarjanja in neizmerno pogrešamo tisto svojevrstno čarobnost, ki zares nastane šele ob pristnem stiku z vami. Verjamemo, da te občutke delite z nami. Kljub našemu dolgotrajnemu upanju, da se bodo razmere vendarle v doglednem času umirile in da nam bo omogočeno kolikor toliko normalno delovanje, kaže, da še lep čas ne bo tako. V obdobju nenehne negotovosti je izredno težko načrtovati nadaljnje delo, seveda pa je tudi nekorektno do vas, če vam ne moremo podati jasnih odgovorov. To negotovost želimo vsaj do neke točke prekiniti, zato smo sprejeli odločitev, da:

 

za letošnjo sezono odpovedujemo vse še načrtovane koncerte.

Žal so razmere v tem hipu tako negotove, da si ne upamo napovedati vpisa abonmaja za sezono 2021/2022. Če bomo koncerte lahko izvedli, vam bomo ob nakupu vstopnic priznali dobropis v višini zneska odpadlih koncertov.

Če želite, vam bomo kupnino za odpadle koncerte povrnili. V tem primeru nam pošljite pisni zahtevek na e-naslov simfoniki@rtvslo.si.

Za vse informacije smo na voljo na telefonski številki 030 607 998 vsak delavnik med 10. in 15. uro in prek e-pošte simfoniki@rtvslo.si.

Vabimo vas, da nam sledite na naši spletni strani www.simfoniki.si, na FB-strani in Instagramu, kjer vas obveščamo o prihajajočih radijsko-virtualnih prenosih koncertov iz Studia 26.

 

Želimo vam veliko dobrega,

Glasbena produkcija RTV Slovenija