Prijava na e-novice
Sporočilo abonentom Mozartin

Spoštovani abonenti,

Upamo, da vas naš dopis doseže v dobrem zdravju in počutju, kljub negotovemu in tesnobnemu času, ki nas obdaja. Z naše strani se po najboljših močeh skušamo prilagajati in delovati znotraj omejitev, v katerih živimo in hvaležni smo, da lahko kot del javne radiotelevizije svoje poslanstvo širimo do vas, draga naša publika (občestvo, prijatelji) vsaj prek radijskih valov in družbenih omrežij.

Seveda pa to nikakor ne nadomesti koncertnega ustvarjanja v živo. To svojevrstno čarobnost, ki jo v pristnem stiku z vami soustvarimo, neizmerno pogrešamo in verjamemo, da z nami delite te občutke. A kljub našemu dolgotrajnemu upanju, da se bodo stvari z omejitvami zaradi ukrepov proti epidemiji sčasoma umirile in da nam bo omogočeno »normalno delovanje« in izvajanje našega poslanstva, žal ugotavljamo, da to še kar nekaj časa ne bo tako. V pogojih nenehne negotovosti je izredno težko delati in snovati nadaljnje delo, prav tako, da stvari stojijo v zraku ni pravično do vas, ki ves ta čas upate z nami in nam stojite ob strani, a seveda tudi pričakujete jasne odgovore. Ker želimo vso to negotovost vsaj v eni točki prerezati in stvari olajšati vsem vpletenim, smo se odločili sledeče:

Za letošnjo sezono odpovedujemo vse še planirane koncerte. Dva odpadla koncerta iz prejšnjega leta bomo izvedli takoj ko bo možno oziroma v naslednji sezoni.

Abonentom bomo kupnino za odpadla koncerta povrnili na enega od spodnjih načinov:

  • Ob podaljšanju abonmaja v sezoni 2021/22, bo cena sorazmerno nižja;
  • Če abonmaja ne boste podaljšali, boste ob predložitvi abonmajske vstopnice prejeli brezplačni vstopnici za vstop na oba odpovedana koncerta;
  • V primeru, da se ne odločite za navedeni možnosti, vam bomo vrnili sorazmerni delež kupnine. Vračilo kupnine bomo uredili v 14 dneh od prejema pisnega zahtevka za vračilo. Zahtevek mora vsebovati podatke za nakazilo na TRR. Pisne zahtevke za vračilo kupnine pošljite na e-naslov: simfoniki@rtvslo.si.

Za vse informacije smo na voljo na telefonski številki 030 607 998 vsak delavnik med 10. in 15. uro in prek e-pošte simfoniki@rtvslo.si

Vabimo vas, da nam sledite na naši spletni strani www.simfoniki.si, FB profilu in Instagramu, kjer vas obveščamo o prihajajočih radijsko-virtualnih prenosih koncertov iz Studia 26.

 

Želimo vam veliko dobrega,

Glasbena produkcija

RTV Slovenija